Hurricane Vattenkylare 800x450mm Högflödes AN20 Universal (Svart)

  • 3 750 kr

Beställningsvara, kontakta oss gärna för att beställa: https://www.billet.se/contact

Dela

Vattenkylare Högflödes AN20 Universal (Svart)

Universal högflödes vattenkylare från Hurricane motorsport med AN20 anslutningar i varje hörn för att passa din installation optimalt.

-Anpassa vattenkylaren efter ditt bygge och inte tvärt om!

  • AN20 anslutningar (invändig gänga)
  • Anpassningsbar storlek på anslutningar
  • Anpassningsbar placering av anslutningar
  • Slang eller AN-anslutning
  • Passar både expansionskärl eller kokarsystem
  • Extrem kylförmåga med modern cross-flow design
  • Monteringsanslutningar i både topp och botten

Denna vattenkylare från Hurricane Motorsport tar ditt kylsystem till nya nivåer där du anpassar kylaren efter ditt bygge och inte tvärt om. Nu har denna universalkylare anslutningar som gör att du kan få anslutningarna exakt som du vill.

Placering av anslutningar
Uppe till höger eller uppe till vänster, nere till höger eller nere till vänster? -Du väljer själv hur det skall se ut. Med AN20 anslutningar så har du möjlighet att välja den största eller den minsta anslutningen du kan tänka dig. Allt från små till stora slanganslutningar och AN-kopplingar kommer att passa från och med nu. Ingen svetsning eller modifiering behövs. allt skruvas på smidigt med o-ringstätning.

Typ av anslutningar
38mm slanganslutning, 40mm slanganslutning, AN-kopplingar eller blandat?
Även typ av anslutning är helt flexibelt. de fyra AN20 anslutningarna gör att du helt fritt kan välja vilka anslutningar du vill använda dig av.
AN-kopplingar på inlopp och slanganslutning på utlopp eller tvärt om går vilket som. Allt anpassas med adaptrar, ingen svetsning eller modifiering behövs. Allt anpassas med adaptrar som skrivas på med o-ringstätning.

Expansionskärl eller kokarsystem
Oavsett om du använder kylarsystem med expansionskärl eller ett kokarsystem så fungerar denna vattenkyl då du har två AN20 anslutningar  som passar båda system.
Välj adapter med returslang för att passa system med expansionskärl eller välj en adapter kylarlock för att passa kokarsystem. Även här så är allt förberett så ingen modifiering behövs utan allt kan enkelt skruvas på plats.

Mått (utan anslutningar):
Bredd: 80cm
Höjd: 45cm
Tjocklek: 8cm
Vikt: 4,5kg utan anslutningar.