ACL Vevlager Toyota 3S-GE, 3S-GTE (H-STD)

  • 775 kr
Dela

ACL Vevlagersats Toyota 3S-GE, 3S-GTE (H-STD).

Komplett sats racelager till en motor, för standard lagerspel.

ACL har i över 15års tid samarbetat med Calico, två väletablerade företag som är tekniskt ledande inom sina segment. Framgången är till stor del sprungen ur deras passionerade engagemang inom motorsport, där produkterna testas & utprövas under de tuffaste förutsättningarna.
Calico coating / ytbehandling är bränsle- och oljeresistent, behandlingen adderar ett tunt och process säkert skikt till lagret, som sänker dess friktion, ökar dess temperaturresistans och smörjande egenskaper. Sammantaget är dessa lager designade för att klara av högre varvtal. 

Ytfinheten (Ra / Rpk) har en stor påverkan på dess smörjande egenskaper. Det är ett vanligt missuppfattande att desto finare yta ger desto bättre smörjförmåga, men ur ett metallurgiskt perspektiv av oljefilm är det så mycket mer av ytans beskaffenhet som påverkar förmågan att ta upp last med oljefilm.
- Ni kan vara trygga med att ACL Race Series lager är utvecklade för de absolut högst ställda kraven på marknaden, de används av många framstående motorsport-team världen över där tillförlitlighet är prio 1.

Passar (Toyota):
3S-GE
3S-GTE
Dessa motorer sitter bland annat i: Toyota Celica, Toyota MR2 (2,0L 4-cyl 16v)

Bredd: 21,3mm

Tillverkare: ACL
Tillverkarens artikelnummer: 4B8366H-STD

Lagerspel: 0,0125mm (Standard)

Måttuppgifter
Min. Std vevaxel Ø
47.985mm
Max. Std vevaxel Ø
48.000mm
Min. Std lagerläge Ø (vevstake med överfall)
51.004mm
Max. Std lagerläge Ø (vevstake med överfall)
51.024mm


Exempelbild